SSC Ultimate Aero TT - 411,72 km/h!

Pe 13 septembrie 2007, Guiness Book a omologat SSC Ultimate Aero TT ca fiind, oficial, cea mai rapidă maşină de serie a momentului.

SSC Ultimate Aero TT - 411,72 km/h! SSC Ultimate Aero TT - 411,72 km/h!
Prima încercare a celor de la SSC de a doborî recordul de viteză s-a soldat cu un eşec în primăvar, când vremea nefavorabilă şi mici probleme tehnice au dus la atingerea unei viteze maxime de "numai" 370 km/h. Acum, însă, maşina a reuşit să atingă, în cele două treceri, 413,78 km/h, respectiv 409,66 km/h, Guiness Book omologând ca record media de 411,72 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.