Stadiul lucrărilor pe şantierul Autostrăzii A3 Petricani-Popasului - VIDEO

Ritmul de execuţie pe ciotul de ...

Stadiul lucrărilor pe şantierul Autostrăzii A3 Petricani-Popasului - VIDEO Stadiul lucrărilor pe şantierul Autostrăzii A3 Petricani-Popasului - VIDEO

Ritmul de execuţie pe ciotul de 3,325 km al Autostrăzii A3 Bucureşti-Ploieşti între Str. Petricani şi Str. Popasului este în continuare unul lent. Şantierul avansează cu frâna de mână trasă. Motivele? Alocare bugetară precară şi nerezolvarea ultimului blocaj birocratic (relocarea celor doi stâlpi LEA din apropierea rampei de sud a pasajului peste Str. Popasului). Dacă în iarnă s-ar fi asigurat finanţarea corespunzătoare, probabil că astăzi s-ar fi putut circula pe acest tronson. Nu este nimic oficial însă cele mai optimiste estimări arată că acest tronson se va deschide în perioada noiembrie-decembrie 2018.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.