Stallone face reclamă pentru VW

Sylvester Stallone este protagonistul în două reclame cu multe explozii, fum şi urmăriri la volanul lui VW Gol, un model bazat pe VW Polo.

Pentru promovarea lui VW Gol, model destinat pieţei din Brazilia, au fost "închiriate" servicile lui Sylvester Stallone, rezultatul fiind foarte exploziv. În primul clip publicitar se desfăşoară o urmărire în stilul Rambo, cu  elicoptere, rachete şi multe explozii, iar în al doilea material Demolatorul este la el "acasă" speriind un grup de oameni adunaţi în jurul maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.