Premiera  Standul Dacia - vezi noutăţile Dacia la Frankfurt 2009

Prezenţa Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt 2009 a fost una consistentă însă parţial săracă în materie de noutăţi.

Standul Dacia - vezi noutăţile Dacia la Frankfurt 2009 Standul Dacia - vezi noutăţile Dacia la Frankfurt 2009

Stepway a fost vedetaMulţi dintre noi ne-am pus speranţe în faptul că la Salonul Auto de la Frankfurt vom vedea noul Dacia SUV. Motive care să justifice o asemenea premieră existau, însă oficialii Renault au preferat o altă strategie.

Acum sunt şanse din ce în ce mai mari ca Salonul Auto Geneva 2010, din primăvara anului viitor, să devină locul premierei mondiale a noului model Dacia SUV (denumirea pe care o va avea este încă necunoscută, chiar dacă s-au vehiculat nume precum Kanjara, Steppe, Duster sau chiar X-Cape).

În schimb, prezenţa Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt s-a făcut, aşa cum era de aşteptat, în compania Renault. Standul Dacia, chiar dacă a fost redus ca dimensiuni, a acomodat două modele Dacia Sandero, două Sandero Stepway, două MCV-uri şi conceptul Duster. Precum se poate observa, niciun Logan sedan, model pentru care interesul oricum este destul de scăzut pe piaţa europeană.

Van Activity, dar nu in standul DaciaDin fericire, domnişoarele prezente la stand nu aveau nici o legătură cu acel caracter ieftin specific unei mărci low-cost, fiind printre cele mai elegante prezenţe la salonul german. Rămâne de văzut dacă vor putea acestea în următoarele zile să crească traficul generat de standul Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt 2009.

Tot în cadrul salonului, dar nu în standul Dacia, ci într-o zonă exterioară, destinată accesoriilor, am remarcat prezenţa altui model Dacia: Van Young Activity, un Logan MCV transformat în mini-casă pe roţi. Şi care, pe viu, putem spune că este o propunere mai mult decât pertinentă pentru amatorii de campare pe patru roţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.