Standul VW de la Geneva, sabotat de un protestatar. Vezi cu ce ”arme” a acţionat. GALERIE FOTO - VIDEO

O prezentare care se ţinea la standul Volkswagen din cadrul Salonului Auto de la Geneva a avut parte ...

Standul VW de la Geneva, sabotat de un protestatar. Vezi cu ce ”arme” a acţionat. GALERIE FOTO - VIDEO Standul VW de la Geneva, sabotat de un protestatar. Vezi cu ce ”arme” a acţionat. GALERIE FOTO - VIDEO

 


 

O prezentare care se ţinea la standul Volkswagen din cadrul Salonului Auto de la Geneva a avut parte de o incident neprevăzut, informează Autoevolution.com. Mai exact, în timpul unei speach ţinut de un reprezentat al companiei germane, pe scenă a apărut un protestatar îmbrăcat în mecanic auto care a spus că directorul executiv al Volkswagen l-ar fi trimis să monteze pe maşina care tocmai era prezentată, o noua cutie de trişat testele, acesta fiind o aluzie la scandalul emisiilor de anul trecut.

Bărbatul a fost imediat escortat afară de agenţii de securitate, după ce apucase să se întindă pe jos, sub maşină, având în mână o cheie şi o cutie pe care scria ”Cheat Box”.

Click aici pentru Galeria Foto


 


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.