Start Black Friday! Cumpăram maşini şi anul ăsta?

Autor: Visan Marian 20 oct. 2016 Știri auto
Start Black Friday! Cumpăram maşini şi anul ăsta?

Retailerul MAG va organiza pe 18 noiembrie ediţia a şasea a Black Friday, la eveniment urmând să participe peste 2000 de magazine listate pe eMAG Marketplace, mai mult de dublu faţă de anul trecut.

Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a fost adusă în premieră de eMAG pentru clienţii din România în 2011.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete şi laptopuri, produse IT, produse smart (brăţări, smartwatch-uri), frigidere, maşini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse şi accesorii pentru masină, mobilă.

“Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că aşa putem să oferim clienţilor eMAG cele mai bune oferte de preţ şi un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide