Startach Jeep Wrangler

Startech, divizia Brabus ce se ocupa de tuningul şi accesorizarea modelelor Chrysler, şi-a pus amprenta asupra Wranglerului.

Startach Jeep Wrangler Startach Jeep Wrangler

Doritorii îşi pot stiliza maşinile cu un un set nou de jante din aluminiu cu cinci spiţe, praguri din ţevi tubulare din oţel şi cu apărătoare cromată a roţii de rezervă. Toate dotările sunt disponibile atât pentru versiunea scurtă cât şi pentru cea Unlimited, fiind în genereal subtile. Pachetele de performanţă încă nu sunt gata, dar vor aparea ulterior. Motorul 2,8 litri CRD va dispune în viitor de o putere mai mare iar sistemul de evacuare va primi un sunet sportiv. Pentru interior, Startech propune o tapiţerie integrală din piele, customizarea cu acest material fiind limitată practic doar de buzunarul clientului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.