Startech aduce la Essen propriul Evoque

Range Rover Evoque a intrat în colimatorul celor de la Startech, care prezintă primul program de tuning pentru crossoverul britanic.

Startech aduce la Essen propriul Evoque Startech aduce la Essen propriul Evoque

Range Rover Evoque este o maşină foarte funky, dar nu toată lumea este convinsă de acest lucru. Cel puţin tunerii de la Startech, o divizie a binecunoscutului tuner german Brabus, specializat în "maltratarea" automobilelor Mercedes-Benz.

Dezvăluit acum puţin timp la Salonul Auto Dubai, Range Rover-ul Evoque în interpretarea Startech a călcat în Europa şi la Salonul de Tuning de la Essen, Germania, unde şi-a va etalat noile însuşiri care îi vor spori considerabil doza de şarm.

Tunerii s-au axat pe trăsăturile on-road ale maşinii, pe care oricum britanicii le-au plasat înaintea capacităţilor în teren accidentat, pe scara ierarhică a atuurilor modelului. Setul de modificări propus de Startech pentru Range Rover este valabil atât pentru versiunea în cinci uşi, cât şi pentru coupe.

Aşadar, avem la dispoziţie un set nou de jante, cu dimensiuni ce variază între 20 şi 22 de inchi. Splitter-ul nou se va potrivi cu garda la sol coborâtă cu 30 mm, iar eleronul va amplifica prezenţa scenică a maşinii, la partea din spate. Dar nu numai exteriorul a beneficiat de programul de tuning.

Nici interiorul nu va mai fi la fel, după ce Startech a dat un tur de orizont pe acolo. Volanul sport este nou, la fel ca şi pedalierul din aluminiu, preum şi spaţiul destinat piciorului stâng. Habitaclul a primit o porţie suplimentară de aluminiu, Alcantara şi fibră de carbon, pentru un efect dramatic substanţial.

Motorul asupra căruia Startech îşi va orienta atenţia este unitatea 2.0 SI4 pe benzină, care produce în versiunea de serie 240 CP. Se aşteaptă introducerea unui kit de putere pentru aceasta, dar Startech nu a divulgat nimic din datele tehnice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.