Startech Starster

Conceptul celor de la Startech denumit Starster a fost lansat în premieră mondilă sub reflectoarele Salonului german.

Startech Starster Startech Starster
Noul concept al celor de la Startech reuşeşte foarte bine să facă legătura între vechea şcoală americană cu designul şi direcţia modelelor contemporane. Designul exterior al maşinii aminteşte de celebrele musclecar-uri americane, combinând tehnologia secolului XXI.

Capota extrem de agresivă, împreună cu prizele de aer mondate pe spoilerul faţă, crează un aer muscle, tipic maşinilor americane. Profilul este dominat de evazările uriaşe ale roţilor, acestea fiind tot o reminişcenţă a vechii şcoli americane. Sportivitatea este întărită de motorizarea turbo de 2,4 litri , chiar dacă cilindreea nu este corespunzătoare pentru un vechi american muscle car, dar generează o putere de 335 CP şi un cuplu de 400 Nm. Aceste performanţe sunt suficiente pentru ca sprintul de la 0-100 de km/h să se realizeze în 5,6 secunde, iar viteza maximă este de 265 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.