Statul suplimentează programul Rabla

Guvernul României anunţă că va suplimenta programul "Rabla" cu încă 50.000 de tichete de casare, conform mediafax.ro.

Statul suplimentează programul Rabla Statul suplimentează programul Rabla

În cadrul conferinţei Mediafax Talks about Auto Industry, organizată de agenţia de presă Mediafax, Premierul Emil Boc şi ministrul Mediului, Laszlo Borbely, au anunţat suplimentarea cu încă 50.000 de tichete de casare.

Prin programul "Rabla" au fost distribuite până în prezent 103.000 de tichete de casare a maşinilor uzate pentru persoane fizice, precum şi aproximativ 400 de vouchere pentru firme. Potrivit premierului, până în prezent au fost cumpărate prin programul Rabla un număr de 12.300 maşini noi, dintre care aproximativ jumătate produse în România.

Mai multe informaţii pe mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.