STB retrage autobuzele etajate de pe linia turistică şi introduce linia 361

Societatea de Transport Bucureşti (fosta RATB) anunţă că retrage ...

STB retrage autobuzele etajate de pe linia turistică şi introduce linia 361 STB retrage autobuzele etajate de pe linia turistică şi introduce linia 361

Societatea de Transport Bucureşti (fosta RATB) anunţă că retrage, de joi, 1 noiembrie, autobuzul etajat de pe linia turistică şi înfiinţează, pentru sezonul rece, linia 361 care va avea acelaşi traseu. În 2018, linia turistică a servit, cu autobuzul etajat, aproape 55.000 de turişti.

„Societatea de Transport Bucureşti (STB SA) anunţă închiderea sezonului pentru autobuzele etajate ale liniei turistice cu tarif special Bucharest City Tour, la data de 1 noiembrie 2018. Totodată, STB SA înfiinţează pe acelaşi traseu, începând cu data de 01.11.2018, linia urbană cu tarif normal 361, ca urmare a implementării Programului de Transport atribuit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov”, au transmis reprezentanţii STB printr-un comunicat de presă.

În anul 2018, linia turistică ce a avut autobuz etajat a servit aproape 55.000 de turişti (48.000 de adulţi şi aproape 7.000 de copii), suma totală încasată ajungând la peste 1,37 milioane lei, cifrele fiind comparabile cu cele înregistrate în anul 2017.

„În anul 2017, STB SA (fostă RATB) a încasat 1,32 milioane de lei, fiind înregistrată o creştere cu 3,5% faţă de sezonul 2016, când Bucharest City Tour a încasat aproape 1,28 milioane de lei. Linia turistică Bucharest City Tour a fost inaugurată la 28 iulie 2011, iar de atunci numărul călătorilor a crescut an de an, ajungând la o medie de 55.000 de turişti pe an”, mai arată sursa citată.

Cele patru autobuze etajate ale acestei linii merg prin principalele zone istorice şi de interes ale Capitalei, la un interval de de circa 30 de minute, pe următorul traseu: Piaţa Presei, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei,
Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piaţa Presei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.