Ştefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică Jr. a sedus camerele de luat vederi încă din adolescenţă, pe când cânta în trupa “Liceenilor”.

Ştefan Bănică Jr. Ştefan Bănică Jr.

Au urmat albume de rock‘n’roll, scenete solo sau împreună cu tatăl său, concerte la scară naţională şi bârfe mai mult sau mai puţin adevărate. Că, deh, aşa-i în media. Talentul şi renumele l-au ajutat să se impună încet, dar sigur în topul celebrităţilor. Dinamovist convins, le-a compus “câinilor” un imn – reuşit, trebuie să recunoaştem (măcar cu imnul să se laude şi ei). Idol şi heartbreaker, Ştefan Bănică Jr. are o mare pasiune pentru maşini, autoinsuflată. Nu-i plac cele tari pentru statutul pe care i-l oferă, le îndrăgeşte pentru confortul şi puterea lor. Le apreciază atât de mult, încât ar fi în stare să şi danseze pentru ele.

 

Ce maşini avea tatăl tău când erai mic? Ce amintiri frumoase/interesante ai de atunci?

Tata avea un Opel Record Coupe, o maşină foarte tare la vremea aia, la sfârşitul anilor '60. Apoi a trecut la un Mercedes 190 D – “coadă de rândunică”. Asta se întâmpla prin anii '70.

Care este maşina perfectă pentru tine?

O maşină spaţioasă, confortabilă, cu un motor de putere mare.

Ce contează mai mult pentru tine: sportivitatea unei maşini sau confortul pe care ţi-l oferă?

Depinde de context. Pentru maşina de zi cu zi, mai ales în oraş, aş alege o maşină confortabilă, iar la ce drumuri sunt în România... cu maşina sport nu prea ai unde să te dai.

Aveai carnet când jucai în seria "Liceenii"?

Nu, l-am luat în anul imediat următor.

Care este povestea primei tale maşini?

A fost o Dacie 1300 cafenie şi a costat 63.000 de lei pe vremea aia. L-am rugat pe taică-meu să mă împrumute cu nişte bani, iar el m-a întrebat câţi bani am şi eu am zis 3.000. Mi i-a dat până la urmă, dar i-am restituit, pentru că făceam un serial, aşa că prima maşină mi-am cumpărat-o, practic, singur.

Ce alte sporturi cu roţi mai practici?

Nici unul.

Despre motociclete ce ne poţi spune?

Îmi plac, dar nu mi-am cumpărat până acum nici una şi nici nu ştiu dacă am s-o fac. A fi motociclist cu adevărat înseamnă să trăieşti în acest spirit, e un stil de viaţă.

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.