Ştefan Mandachi ia măsuri de siguranţă pentru a-i împiedica pe hoţi să fure componente de la „Monumentul Autostrăzii” - VIDEO

Singurul metru de autostradă din Moldova a fost vandalizat în mai multe rânduri.

Ştefan Mandachi ia măsuri de siguranţă pentru a-i împiedica pe hoţi să fure componente de la „Monumentul Autostrăzii” - VIDEO Ştefan Mandachi ia măsuri de siguranţă pentru a-i împiedica pe hoţi să fure componente de la „Monumentul Autostrăzii” - VIDEO

Singurul metru de autostradă din Moldova a fost vandalizat în mai multe rânduri, iar în acest caz antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a anunţat că a adoptat măsuri de siguranţă pentru a-i împiedica pe hoţi să mai fure componente de la „Monumentul Autostrăzii” montând camere de luat vederi.

„E bine de ştiut însă şi că, începând din această săptămână, pentru că este pe un teritoriu privat, zona beneficiază de monitorizare video 24/24 cu transmitere în timp real şi stocarea imaginilor pe serverul agenţiei de pază. Acest demers l-am iniţiat din dorinţa de a ne păstra intacte bunuruile pentru că da, manifestul aparţine tuturor, dar bunurile şi investiţiile făcute aparţin unui singur om şi pentru că, aşa cum am scos în faţă responsabilii pentru lipsa autostrăzilor din România, tot la fel ne dorim să scoatem în faţă şi infractorii care aleg să distrugă singurul metru de autostradă din Moldova. Voi ce măsuri luaţi împotriva infractorilor?” a fost mesajul postat sâmbătă (17 august) pe pagina de face Facebook România vrea autostrăzi.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.