Stephen Hawking este personajul negativ în cea mai nouă reclamă Jaguar - VIDEO

Faimosul om de ştiinţă britanic Stephen Hawking...

Stephen Hawking este personajul negativ în cea mai nouă reclamă Jaguar - VIDEO Stephen Hawking este personajul negativ în cea mai nouă reclamă Jaguar - VIDEO

 


Faimosul om de ştiinţă britanic Stephen Hawking, în vârstă de 74 de ani, a fost ales de către cei de la Jaguar să apară în cea mai nouă reclamă la SUV-ul F-PACE, scrie Paginademedia.ro

“Cu toţii mă cunoaşteţi drept Stephen Hawking profesorul, fizicianul, cu idei interesante despre timp şi spaţiu. Dar aceasta este o altă ipostază a mea, mai puţin cunoscută: Stephen Hawking-actorul. Dintotdeauna mi-am dorit să apar într-un film în rolul personajului negativ tipic britanic. Acum, mulţumită celor de la Jaguar, visul mi s-a împlinit”, a scris Hawking pe pagina sa de Facebook, citat de Paginademedia.ro.

De-a lungul timpului în reclame la Jaguar au mai apărut şi alte celebrităţi precum Tom Hiddleston, Mark Strong şi Sir Ben Kingsley.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.