STi-ATV

Un clip video spectaculos !!! Încrucişarea dintre un Subaru Impreza STi şi caracteristicile unui ATV duce la apariţia unui monstru ce atrage atentţia oricui.

O motocicletă cu patru roţi cu un motor de Subaru Impreza WRX STi este în mod clar ceva nebunesc. ATV-ul din galeria foto îi aparţine lui Ken Brough, un nou-zeelandez ce se descrie ca un om de 50 de ani cu benzină în sânge. Creaţia denumită de către proprietar STiATV are un motor de Subaru Impreza de 2.0 litri ce dezvoltă 230 de CP la care a fost adăugată o cutie de viteze cu cinci trepte.

Nu se cunosc încă cifrele cu privire la acceleraţie şi viteza maximă, însă performanţa mai mut ca sigur nu va fi o problemă, mai ales că greutatea totală este de doar 530 Kg. Pot exista unele probleme în ceea ce priveşte distrubuţia maselor, de 70/30 între faţă şi spate. Aspectul cel mai trist este că în ciuda eforturilor depuse, Ken nu a putut să-şi omologheze maşinăria pentru folosirea pe şosele publice din Noua Zeelendă. Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina personală a lui Ken.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.