STIG şi Jaguar F-Type R pe circuitul Top Gear. On board VIDEO

Dacă tot nu mai pot arăta publicului cele filmate pentru ultimele episoade din Top Gear, britanicii au ales să pună online filmările din interiorul maşinilor testate de Stig pe circuit. Iar timpii obţinuţi de noul Jaguar F-Type R sunt impresionanţi...

STIG şi Jaguar F-Type R pe circuitul Top Gear. On board VIDEO STIG şi Jaguar F-Type R pe circuitul Top Gear. On board VIDEO

Stig îşi vede de treabă pe circuitul Top Gear, sau cel puţin aşa pare din clipurile video puse de către britanici pe contul de YouTube oficial. E adevărat că supărarea fanilor după demiterea lui Clarkson nu cunoaşte limite, mii dintre ei votând negativ orice mai apare pe conturile oficiale ale emisiunii britanice, însă ar fi păcat să nu admirăm puţin pilotaj profesionist din partea lui Stig... în noul Jaguar F-Type R, care se comportă decent pe circuitul Top Gear.

Timpul obţinut: 1.21.6, îl pune pe noul sportiv de la Jaguar într-o companie strălucită: imediat sub Porsche Cayman GTS şi deasupra lui Audi R8 V10, Mercedes-Bens SLS AMG Electric Drive şi Ford GT. Puteţi vedea cum a arătat cursa din afara maşinii, în ultimul episod din istoria Top Gear (22x07) în care apar cei trei prezentatori.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.