Stig vs Hennessey VelociRaptor pe circuitul Top Gear. VIDEO

OK, cei trei frumoşi nebuni nu mai fac emisiunea, dar Stig se distrează în continuare cu diverse maşini pe circuitul Top Gear. Una dintre ele: Hennessey Velociraptor. Epic.

Stig vs Hennessey VelociRaptor pe circuitul Top Gear. VIDEO Stig vs Hennessey VelociRaptor pe circuitul Top Gear. VIDEO

Emisiunea Top Gear din Marea Britanie încă aşteaptă înlocuitorii pentru Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May (şi se pare că aceştia au fost deja aleşi, fiind vorba de o femeie şi doi bărbaţi), dar Stig n-are parte de vacanţă. Săracul de el trebuie să muncească serios, iar una dintre zilele sale la birou i-a adus ocazia de a pune la test pe circuitul Top Gear un Hennessey Velociraptor, adică, dacă vă mai aduceţi aminte, monstrul de 600 CP bazat pe noul F-150.

Timpul unui tur de circuit n-a fost înregistrat, dar Stig s-a cam distrat de minune, după cât se pare. Noi am fi dorit totuşi să o ia direct pe iarbă...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.