Ştim ce ascunde noul Golf la motor. Metoda prin care scapă de scandalul secolului

Autor: Marius Vișan 17 oct. 2016 Știri auto
Ştim ce ascunde noul Golf la motor. Metoda prin care scapă de scandalul secolului

Următoarea generaţie Volkswagen Golf va intra într-o nouă eră a motoarelor hibride uşoare, atunci când va fi dezvăluită la începutul lunii noiembrie, scrie Autocar.co.uk

Următorul Volkswagen Golf va fi dezvăluit la începutul lui noiembrie, şi va aduce cu el mai multe dovezi solide ale noii strategii de electrificare Volkswagen. De asemenea, se mai spune că noul Golf va deschide o eră de noi motorizări hibride uşoare.

În ciuda faptului ca este doar un facelift, modelul Golf va fi actualizat puternic, iar modelul care urmează să fie dezvăluit este privit ca Golf-ul din a opta generaţie.

Specialiştii din domeniu spun că noul Golf va avea avea un sistem hibrid pe benzină de 48V ca principală opţiune a motorizării.

Aceata este o strategie care s-ar putea dovedi eficientă pe piaţa americană, asta în cazul oamenii din această parte a lumii nu şi-au pierdut total încrederea după scandalul emisiilor.

Spre deosebire de o transmisie hibrid convenţională, care utilizează un motor electric full-size, aceste motoare hibride uşoare de 48V furnizează asistenţă pentru motorul pe benzină.

Se spune că modelul german va fi şi cel mai tehnologizat Golf produs vreodată, printre noutăţi fiind incluse şi o mulţime de sisteme de asistenţă, un afişaj tactil nou şi de instrumente de bord digitale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide