Ştim ce ascunde noul Golf la motor. Metoda prin care scapă de scandalul secolului

Următoarea generaţie Volkswagen Golf va intra într-o nouă eră a motoarelor...

Ştim ce ascunde noul Golf la motor. Metoda prin care scapă de scandalul secolului Ştim ce ascunde noul Golf la motor. Metoda prin care scapă de scandalul secolului

Următoarea generaţie Volkswagen Golf va intra într-o nouă eră a motoarelor hibride uşoare, atunci când va fi dezvăluită la începutul lunii noiembrie, scrie Autocar.co.uk

Următorul Volkswagen Golf va fi dezvăluit la începutul lui noiembrie, şi va aduce cu el mai multe dovezi solide ale noii strategii de electrificare Volkswagen. De asemenea, se mai spune că noul Golf va deschide o eră de noi motorizări hibride uşoare.

În ciuda faptului ca este doar un facelift, modelul Golf va fi actualizat puternic, iar modelul care urmează să fie dezvăluit este privit ca Golf-ul din a opta generaţie.

Specialiştii din domeniu spun că noul Golf va avea avea un sistem hibrid pe benzină de 48V ca principală opţiune a motorizării.

Aceata este o strategie care s-ar putea dovedi eficientă pe piaţa americană, asta în cazul oamenii din această parte a lumii nu şi-au pierdut total încrederea după scandalul emisiilor.

Spre deosebire de o transmisie hibrid convenţională, care utilizează un motor electric full-size, aceste motoare hibride uşoare de 48V furnizează asistenţă pentru motorul pe benzină.

Se spune că modelul german va fi şi cel mai tehnologizat Golf produs vreodată, printre noutăţi fiind incluse şi o mulţime de sisteme de asistenţă, un afişaj tactil nou şi de instrumente de bord digitale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.