stire facelift honda fr-v paris 2006

stire facelift honda fr-v paris 2006 stire facelift honda fr-v paris 2006

Honda grăbeşte lucrurile în domeniul auto: după doar doi ani de la lansare, monovolumul compact FR-V (cunoscut şi ca „2x3 locuri”, datorită amplasării scaunelor) primeşte câteva modificări estetice şi un motor nou pe benzină.

Dacă la exterior îmbunătăţirile aduse sunt foarte discrete (iese în evidenţă doar grila cromată a radiatorului), în interior s-a lucrat ceva mai mult la nivelul materialelor, al compartimentelor de depozitare sau al indicatoarelor, sporindu-se atractivitatea habitaclului.

Noul motor pe benzină are o cilindree de 1,8 litri şi distribuţie variabilă i-VTEC, fiind cunoscut de pe noua generaţie Civic. Motorul este capabil de 140 CP şi 174 Nm, marele său avantaj fiind funcţionarea progresivă şi economică la regimuri mici şi medii. Noul propulsor urmează a înlocui ambele motorizări pe benzină care echipau până acum FR-V (2,0 de 150 CP şi 1,7 de 125 CP), rămânând acompaniat doar de finul diesel common-rail de 2,2 litri, de asemenea cu 140 CP.

Nivelul de echipare va rămâne în continuare unul foarte bogat, atât în ce priveşte pachetul de securitate, cât şi confortul pasagerilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.