Stire Hyundai Veracruz

Ciudat sau nu, coincidenţă sau mişcare de marketing, constructorul corean face o nouă mutare în piaţa auto, lansând în premieră mondială un alt SUV, denumit Veracruz.

Stire Hyundai Veracruz Stire Hyundai Veracruz

Exact cu un an în urmă, Hyundai lansa cu ocazia Salonului Auto de la Detroit noua generaţie a modelului Sante Fe. Ciudat sau nu, coincidenţă sau mişcare de marketing, constructorul corean face o nouă mutare în piaţa auto, lansând în premieră mondială un alt SUV, denumit Veracruz.

Noul model cu şapte locuri al celor de la Hyundai se doreşte a completa gama de 4x4 prin atingerea celei mai de sus ştachete. Compartimentul exclusivist al modelelor premium pare a fi un obiectiv de îndeplinit al celor de la Hyundai. Un prim pas prin care s-a demonstrat capabilitatea coreenilor a fost Hyundai Azera. Din punct de vedere al design-ul exterior se poate considera că Veracruz este foarte aproape. O linie curată, cu elemente cromate care aduc un plus de imagine. Interiorul este de asemenea garnisit cu elemete cromate, dar beneficiază şi de tapiţerie din piele, aşa cum îi stă bine unui automobil cu pretenţii.

Propulsia este asigurată de un V6 de 3,8 litri, care dezvoltă o putere de 260 CP, fiind cuplat la o cutie de viteze automată cu şase rapoarte. Transmisia se realizează pe roţile faţă în condiţii de rulare normală. Modul AWD poate fi cuplat la nevoie dacă situaţia dată impune o tracţiune 4x4. Acesta este gestionat electronic pentru a stabili cu exactitate care din cele două punţi are cea mai bună aderenţă. Sistemul electronic distribuie cuplul în mod egal pe cele două punţi (în condiţiile unei bune aderenţe la toate cele patru roţi).

Preţul cu privire la varianta pentru piaţa americană a noului automobil Hyundai nu a fost făcut oficial, dar există zvonuri care spun că acesta va depăşi 30.000 de dolari. Preţ care ar oferi un avantaj substanţial modelului, cel puţin pe piaţa americană.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.