Strat de zăpadă de 25 cm în vârful Pasului Prislop - FOTO

Stratul de zăpadă atinge 25 de centimetri în vârful Pasului Prislop, lângă oraşul Borşa, judeţul Maramureş, în urma unei ninsori care a început miercuri după-amiază.

Strat de zăpadă de 25 cm în vârful Pasului Prislop - FOTO Strat de zăpadă de 25 cm în vârful Pasului Prislop - FOTO

Primarul oraşului Borşa, Sorin Timiş, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că un strat de zăpadă s-a aşternut şi în localitate, unde au intervenit pentru deszăpezire echipele Primăriei.

„Miercuri după-amiază a început să ningă în toată Borşa, dar în zona centrală stratul de zăpadă s-a topit. În schimb, în Pasul Prislop, zăpada atinge şi 25 de centimetri, în zona de vârf. Nu se înregistrează probleme legate de trafic, se circulă în condiţii foarte bune, au intervenit pentru deszăpezire cei de la drumurile naţionale, iar pe străzile din Borşa am intervenit noi, de la primărie”, a spus Timiş.

Potrivit acestuia, în cursul după-amiezii de joi ar putea să mai ningă sporadic la Borşa, după care se anunţă o încălzire a vremii, astfel că pentru duminică este prognozată o temperatură de 17 grade Celsius.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.