Studiu: Cauzele blocajelor din trafic

Se pare că oamenii de ştiinţă au reuşit să desluşească misterul blocajelor din trafic. Cei de la Car Insurance Guide ne prezintă schema ambuteiajelor din trafic.

Studiu: Cauzele blocajelor din trafic Studiu: Cauzele blocajelor din trafic

De căte ori v-aţi oprit, a se citii blocat, în trafic din cauze necunoscute? De exemplu, după ce aţi parcurs o distanţă de 5 km într-o oră şi după parcurgerea acestei distanţe observaţi ca traficul începe să devină fluid şi se circulă din nou nu v-aţi întrebat, totuşi ce s-a întâmplat. Mii de scenari până la atingerea punctului X, iar acolo nimic...pur şi simplu blocaj.

Iată mai jos explicaţii pentru ambuteiajele din trafic. Studiul este făcut pentru ambuteiajele de pe autostrăzile americane, dar veţi putea găsi explicaţii şi exemple pentru situaţii de pe plaiurile mioritice.


Via: Car Insurance Guide

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.