Studiu: Cei mai agresivi şoferi

Şoferii de BMW, conform unui studiu realizat în Marea Briatanie, pe un eşantion de 3.000 de intervievaţi.

Studiu: Cei mai agresivi şoferi Studiu: Cei mai agresivi şoferi

Conform celor de la telegraph.co.uk, posesorii de automobile BMW sunt cei mai agresivi participanţi la trafic, asta cel puţin în Marea Britanie. Sondajul s-a realizat pe un eşantion de 3.000 de şoferi, iar rezultatele le puteţi vedea mai jos:

Cei mai agresivi sunt cei cu:

Locul 1: BMW

Locul 2: Camionete albe

Locul 3: Audi

Locul 4: Ford

Locul 5: Land Rover

Locul 6: Camion

Locul 7: Vauxhall

Locul 8: Range Rover

Locul 9: Volkswagen

Locul 10: Mercedes

Alte descoperiri interesante din studiul realizat, au fost: 65% din respondenţi susţin că în fiecare oră se întâlnesc cu un şofer agresiv, 10% susţin că au fost împlicaţi în accidente datorită nervilor la volan, 37% se simt incomodaţi atunci când sunt "flash-uiţi" de cei care vor să-i depăşească.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.