Studiu: şoferii Audi sunt mai sexy decât şoferii BMW

O companie de asigurări din Anglia a realizat un studiu mai puţin obişnuit, din care a rezultat că şoferii şi şoferiţele de maşini Audi sunt cei (şi cele) mai sexy. Iată despre ce este vorba.

Studiu: şoferii Audi sunt mai sexy decât şoferii BMW Studiu: şoferii Audi sunt mai sexy decât şoferii BMW

Studiul realizat de o companie de asigurări britanică a fost efectuat pe un eşantion de 2.000 de persoane, bărbaţi şi femei, de pe tot teritoriul Marii Britanii. Iar cea mai interesantă întrebare a fost "ce maşini conduc cei mai sexy şoferi / cele mai sexy şoferiţe?".

Ei bine, deşi mulţi se aşteptau ca BMW să câştige detaşat această "competiţie" (în folclorul urban, BMW înseamnă şi "bring me women..."), iată că rezultatele britanicilor au fost altele: 31% din femeile chestionate i-au indicat pe şoferii de maşini Audi drept cei mai sexy, în timp ce 21% dintre bărbaţi consideră că femeile la volanul maşinilor Audi sunt cele mai sexy.

Prin urmare, iată un domeniu în care cele două sexe au fost de acord! (şi care ne aminteşte de rezultatul sondajului "Maşina Anului 2008 ProMotor"). Prin comparaţie, în acelaşi studiu doar 25% din femei consideră că şoferii din BMW-uri sunt sexy, în timp ce procentul bărbaţilor care le consideră sexy pe şoferiţele de BMW este de 14%.

Deşi nu putem vorbi de nişte rezultate concludente, ele explică într-o oarecare măsură succesul pe care Audi îl înregistrează în ultimii ani, mai ales în rândul clienţilor mai tineri şi amatori de fashion. Voi ce credeţi?

CE MAŞINI CONDUC CEI MAI SEXY ŞOFERI ŞI ŞOFERIŢE ÎN ROMÂNIA?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.