SUA acuzată de concurenţă neloială

Germania se opune unei legi care ar permite statului american să subvenţioneze principalii constructori americani cu circa 25 miliarde de dolari.

SUA acuzată de concurenţă neloială SUA acuzată de concurenţă neloială

SUA a hotărât să subvenţioneze principalii producători auto americani, Ford, GM şi Chrysler, pe fondul transformărilor prin care trece industria auto din SUA. Germania, principalul rival al industriei auto americane, a acuzat SUA că distorsionează principiile pe care este bazată concurenţa.

"În sectorul comercial este neapărat necesar ca producătorii să joace după regulile pieţei. Iar în acest caz se pare că este vorba despre distorsionarea concurenţei." a declarat la Salonul de la Hanovra Anton Weinmann, preşedinte al MAN. Subvenţia care este în curs de a trece prin Senatul American ar putea fi cea mai importantă intervenţie a unui guvern în industria auto din istorie. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.