SUA ne învaţă: cum să scoţi un copac din ţâţâni cu un pick-up

Păi pentru asta ai nevoie de un pick-up, de un copac şi de o coloană sonoră care să se preteze situaţiei.

SUA ne învaţă: cum să scoţi un copac din ţâţâni cu un pick-up SUA ne învaţă: cum să scoţi un copac din ţâţâni cu un pick-up

Aproape că nici nu te mai interesează ce fel de camionetă apare în clip - este un Dodge - sau despre ce fel de copac vorbim (unul rupt) atunci când vezi un clip care începe cu Hasta la vista, baby!, fredonat pe fundal de muzică house. În ceea ce va urma vei vedea un copac primind câteva sute de Newtoni-metri de libertate pură, în cel mai americănesc stil cu putinţă.

Uneori ne gândim că, totuşi, combustibilul este prea ieftin la ei...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.