Subansamble Auto din Piteşti în restructurare

De astăzi, unul dintre principalii furnizori ai uzinelor Dacia va da afara aproape 800 de muncitori din total de 3600 ca urmare a crizei auto mondiale.

Subansamble Auto din Piteşti în restructurare Subansamble Auto din Piteşti în restructurare

"Societatea noastră are 50% din producţie destinată Uzinei Dacia, iar cealaltă jumătate este contractată la export. Criza ne-a lovit din ambele părţi, comenzile de la Dacia au scăzut cu 20%, dar noi avem probleme şi cu partenerii noştri externi, unde comenzile au scăzut cu 40-50%. Suntem nevoiţi să luăm această măsură de concediere colectivă şi urmează să vedem care este perspectiva şi care va fi strategia noastră pentru 2009", a declarat directorul Subansamble Auto Piteşti, Gheorghe Badea.

Decizia conducerii are la bază faptul că în lunile octombrie şi noiembrie comenzile au scăzut, iar perspectivele nu indică o îmbunătăţire a situaţiei. Mai multe despre criza auto mondială puteţi citi în dosarul dedicat sau pe site-ul Mediafax.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.