Subaru, Ford, Renault şi Honda rămân fără cel mai puternic adversar.

Producţia se încheie anul ăsta

Subaru, Ford, Renault şi Honda rămân fără cel mai puternic adversar. Subaru, Ford, Renault şi Honda rămân fără cel mai puternic adversar.

Autoblog scrie că la un eveniment în SUA, preşedintele Mitsubishi pe America de Nord - Don Swearingen -  a confirmat că în august încetează producţia lui Mitsubishi Lancer pentru SUA, inclusiv EVO. Vânzarea rămâne în picioare până la epuizarea stocurilor. Locul lui va fi luat definitiv de Mirage (berlină clasa mică pentru State) cât timp va mai exista cerere pentru subcompacte. Mitsubishi va trece astfel şi în SUA pe producţia generală de crossovere, SUV-uri şi utilitare. Lancer a stat pe piaţă din 1973 până azi, cu 5 generaţii de maşini şi mai mute etape de facelift. Evolution, versiunea sport, a ajuns la 10 generaţii, cu prima în 1992.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.