Subaru Forester - preţuri în România

Subaru Motors Trading vine în întâmpinarea clienţilor săi printr-o ofertă specială. Modelul Forester este disponibil acum în showroom-urile Subaru din întreaga ţară începând de la 24,690 Euro cu TVA.

Subaru Forester - preţuri în România Subaru Forester - preţuri în România

Pionier al vehiculelor crossover, modelul Forester a debutat în 1997. Cu o manevrabilitate ieşită din comun, o vizibilitate sporită, datorată unei gărzi la sol de 200 de mm, şi o usurinţă de utilizare oferită de dotările de exceptie, Forester a creat un nou gen de "SUV evoluat pentru pasageri". Modelul beneficiază de performanţe deosebite la condus datorită sistemului de tracţiune integrală Symmetrical All Wheel Drive construit în jurul unui motor cu cilindrii dispuşi orizontal-opus cu un centru de greutate coborât.

Cea de-a treia generaţie a acestui model, lansată în 2008, este o nouă generaţie de crossover SUV dezvoltată de Subaru. Această maşină îmbină confortul pasagerului cu manevrabilitatea şi reuşeşte să satisfacă atât nevoile de zi cu zi ale traficului, cât şi dorinţa de aventură şi capacităţile off-road ale unui SUV. În plus, Subaru a fost dezvoltat pentru a oferi "Cel mai bun pachet pentru un stil de viaţă activ", cumulând un nivel înalt al confortului, performanţei, versatilităţii şi al siguranţei, pentru ca şoferii şi familiile lor să se bucure de stilul de viaţă dinamic contemporan.

Bazat pe conceptul de "siguranţă, confort şi distracţie", Subaru a echilibrat cu pricepere aceste trei elemente pentru o mai bună percepţie a condusului, sprijinită de senzaţia unică de siguranţă oferită de sistemul de tracţiune integrală Symmetrical AWD, precum şi de un mod de funcţionare "ecofriendly" şi o eficienţă sporită a consumului de combustibil.

Forester oferă în continuare valoarea şi calitatea Subaru pe care clienţii fideli se aşteaptă să o primească: plăcerea la volan cu un maximum de siguranţă şi fiabilitate. Această filozofie conform căreia "dinamica ideală conduce la siguranţă" este amplificată prin accentul pus pe sporirea plăcerii la volan şi aduce un plus de valoare pentru confort şi încredere. Forester oferă o manevrabilitate superioară care răspunde intenţiilor şoferului, asigurând şi un spaţiu relaxant în habitaclu, confort în timpul deplasării şi o utilitate crescută.

Maşina oferă atât şoferului, cât şi pasagerilor siguranţă, confort, încredere, fiabilitate şi un nivel ridicat al performanţelor.Subaru Motors Trading participă la programul de reînnoire a parcului auto 2010 cu întreaga gamă de modele. Ofertele sunt disponibile atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Te invităm la un test drive în showroom-urile Subaru Motors Trading din Băneasa, Şos. Bucuresti-Ploieşti nr.42-44, tel. 021 361 05 05, şi din Bd. Th Pallady nr. 47, tel. 021 345 55 35.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.