Subaru Impreza - cascadorii spectaculoase

Reţeta este simplă: se alege un Subaru Impreza, un enduro, doi cascadori, printre care şi Travis Pastrana, se amestecă toate ingredientele pe un teren de motocross şi rezultă cea mai spectaculoasă copertă de revistă.

Cascadoria, având în prim plan noul Subaru Impreza, este opera lui Ken Block, creatorul unei cunoscute mărci printre pasionaţii de sport extrem şi un entuziast raliurilor, şi a bunului său prieten Travis Pastrana, recunoscut în lumea motociclismului pentru incredibilele salturi realizate pe două roţi. Celebrul biker reuşeşte şi în acest clip un back-flip spectaculos deasupra Subaru-ului, aflat de asemenea într-un zbor liber. Spectaculoasa imagine a fost folosită pentru coperta unei reviste americane de profil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.