Subaru Impreza reduceri importante în septembrie

V-aţi dorit dintotdeauna un Subaru Impreza? Acum este şansa voastră, Subaru Motors Trading, importatorul oficial în România, practicând reduceri importante de la 1 septembrie.

Subaru Impreza reduceri importante în septembrie Subaru Impreza reduceri importante în septembrie

Reduceri Subaru ImprezaSubaru Impreza este unul din acele modele la care toţi visăm, din păcate preţurile îl cam fac doar un vis frumos. Acest lucru nu mai este însă valabil în luna septembrie, importatorul SMT, practicând reduceri considerabile pentru întreaga gamă Impreza. Discountul porneşte de la 1.810 euro în cazul versiunii de bază cu motor de 1,5 litri şi ajunge chair la 4.000 de euro din preţul cu toate taxele pentru versiunea WRX.

Impreza are disponibile mai multe motorizări cu capacitatea cilindrică de 1,5, 2,0 şi respectiv 2,5 litrii turbo. În echiparea de bază, Impreza oferă LSD, ABS cu 4 senzori şi 4 canale, EBD, reductor Dual Range, airbag-uri frontale, laterale şi cortină, etc.

Discount-ul oferit este disponibil în întreaga reţea de dealeri autorizaţi Subaru Motors Trading pentru o perioadă limitată de timp şi pentru un număr limitat de maşini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.