Subaru Impreza şi Forester Diesel

Noul motor diesel boxer de la Subaru va debuta la Salonul Auto de la Paris şi pe modelele Impreza şi Forester.

Subaru Impreza şi Forester Diesel Subaru Impreza şi Forester Diesel

După ce a fost lansat iniţial pe Lecagy şi Outback mai devreme anul acesta, motorul diesel boxer va debuta în aceasta toamnă şi pe Forester şi Impreza, momentul urmând a fi marcat la Salonul Auto de la Paris. Propulsorul de 2.0 litri cu cilindri dispuşi la orizontală va beneficia de un nou filtru de particule, puterea fiind diferită în funcţie de maşină.

Astfel că pe Forester, dieselul va avea 147 CP în timp ce pe Impreza puterea este mai mare cu 3 CP, cuplul fiind însă la fel. Consumul mediu în cazul SUV-ului este de 6,3 litri la fiecare sută de km, urmând ca vânzările să înceapă la finalul acestui luni, pentru ca Imreza să poată fi achiziţionată abia la finalul acestui an.

VEZI TOATE ANUNŢURILE SUBARU.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.