Subaru Impreza WRX STi

Noua Impreza WRX STi se va lansa pe 10 octombrie la Salonul Auto de la Tokyo. Până atunci vă puteţi delecta cu cel mai nou clip video ce surpride noul model în teste pe circuitul de la Nurburgring.

Subaru Impreza WRX STi Subaru Impreza WRX STi
UPDATE:


Prima poză-teaser oficială a noului STi a fost dată publicităţii de Subaru, aşa încât ne aşteptăm ca în perioada următoare să fim bombardaţi constant cu noi imagini, până la comunicarea oficială a tuturor datelor şi informaţiilor despre noul bolid, pe care lumea auto de-abia aşteaptă să îl compare cu noul Mitsubishi EVO X.

Pozele au apărut pe blogul Edmunds şi surprind numeroase detalii ale noului model japonez dintre care amintim doar de aripile evazate, cele patru ţevi de eşapament şi jantele "afumate". Se aşteaptă ca propulsorul ce va echipa noul model să fie un boxer de 2,5 litri turbo ce va dezvolta aproximativ 300 CP. Premiera va avea loc la Tokyo Motor Show luna viitoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.