Subaru Impreza WRX STi Grupa N

Producătorul japonez a dat publicităţii primele informaţii despre noul său model de grupa N pentru anul viitor.

Subaru Impreza WRX STi Grupa N Subaru Impreza WRX STi Grupa N
Datorită reglementărilor specifice grupei N noul model de raliuri se va asemăna în proporţie foarte mare cu versiunea de stradă comercializată în Japonia. Subaru Tecnica International s-a ocupat de pregătirea modelului de competiţie, care până acum a fost testat cu succes în Africa de Sud şi pe drumurile din nordul Europei, obţinând timpi incurajatori.

Va exista evident o gamă destul de largă de piese de schimb modificate pentru a mări performanţa şi cel mai important, pentru a creşte fiabilitaţea. Avem astfel noi bucşi, tampoane de cauciuc, frâne schimbate cu unele cu etrieri mai mari, LSD cu posibilitatea de selectare a trei programe de lucru dar puterea motorului a rămas neschimbată, propulsorul de 2.0 litri boxer turbo dezvoltând 308 CP. Vânzarile vor începe de la 1 noiembrie şi se vor face prin intermediul unor dealeri locali atent selecţionaţi de cître Subaru. Pentru mult mai multe detalii vizitaţi galeria foto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.