Subaru Impreza WRX STI - Rechemare în service

Posesorii de Impreza WRX STI sunt rugaţi de către constructorul japonez să se deplaseze la cel mai apropiat dealer pentru o resoftare foarte importantă.

Subaru Impreza WRX STI - Rechemare în service Subaru Impreza WRX STI - Rechemare în service

Problema la motorul bolidului japonez constă în apariţia detonaţiilor la turaţii de peste 6700 de rpm, atunci când din cauza presiunii foarte mari de la turbo şi a tăierii injecţiei se creează un amestec sărac ce poate duce la detonaţii şi la distrugerea segmenţilor cilindrilor. Acest lucru se întâmpla doar când motorul este folosit foarte mult timp în zona roşie.

Soluţia oferită de japonezi este o resoftare a computerului de injecţie, care nu va afecta însă performanţele motorului, posesorii de Impreza WRX STI fiind asteptaţi, pentru moment doar pe continentul nord american, pentru o intervenţie gratuită.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.