Subaru Justy

Când spui Subaru te gândeşti la raliuri, motor boxer, performanţe, viteză şi adrenalină. Dar nu tot timpul este aşa. Câteodată este doar un Justy.

Subaru Justy Subaru Justy

Fuji Heavy Industries Ltd., proprietarul diviziei Subaru de automobile, a lansat la ediţia cu numărul 62 a Salonului Auto de la Frankfurt, o nouă generaţie Justy, vânzările urmând a începe pe piaţa europeană imediat după terminarea show-ului german. Noul model este situat la baza gamei Subaru, oferind manevrabilitate şi un spaţiu interior foarte bun.


Este disponibil cu un singur motor, de 1.0 litri, dar în două versiuni: sporitiva 1.0S şi economica 1.0E. Ambele sunt cuplate la o cutie manuală cu cinci viteze. Micuţul motor cu 3 cilindri în linie are o putere de 69 CP la 6000 rpm şi un cuplu de 95 Nm la 3600 rpm, mai mult decât suficienţi pentru a pune în mişcare maşinuţa lungă de 3,61 m, lată de 1,665 m şi înaltă de 1,55 m. Noul model va fi asamblat la uzina Daihatsu Motor Co, în urma unui contract de colaborare între aceasta şi Fuji Heavy Industries.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.