Subaru Legacy Concept va debuta la Los Angeles

Japonezii au anunţat prezenţa conceptului Subaru Legacy la Salonul Auto de la Los Angeles, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea primului model Legacy.

Subaru Legacy Concept va debuta la Los Angeles Subaru Legacy Concept va debuta la Los Angeles

Proiectat iniţial ca să concureze pe piaţa americană cu modele precum Honda Accord sau Toyota Camry, Subaru Legacy a fost produs deja vreme de cinci generaţii. Japonezii consideră că e momentul pentru o schimbare, aşa că vor prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles conceptul Legacy care, spun aceştia, va influenţa designul viitoarelor generaţii.

Din imaginile oficiale publicate de constructor se poate distinge o siluetă atletică imprimată caroseriei cu accente de agresivitate aplicate părţii din faţă şi din spate. 

Subaru nu a publicat imagini cu interiorul şi nici nu a devzăluit detalii tehnice, cu excepţia dimensiunilor conceptului: 4.930 mm lungime, 1.940 mm lăţime şi 1.500 mm înălţime.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.