Subaru Legacy şi Outback

Subaru Legacy facelift prezentat la Paris aduce o serie de îmbunătăţiri sistemului de transmisie, interiorul şi exteriorul suferind modificări discrete.

Subaru Legacy şi Outback Subaru Legacy şi Outback

Cutia de viteze manuală cu şase trepte care echipează versiunea 2,5 GT a fost împrumutată de la Impeza WRX STI, evident fiind modificate rapoartele de transmisie deoarece puterea dezvoltată (243 CP) litri este reduscă cu 50 CP faţă de berlina compactă.

Habitaclul lui Subaru Legacy reflectă pretenţiile premium ale mărcii, dar şi sportivitatea nativă a acesteia. Iluminarea instrumentelor de bord se face prin utilizarea tehnologiei LED, iar sistemul de deschidere a portierelor de la distanţă (keyless entry) este standard la toată gama.

Modelul Outback a beneficiat şi el de un uşor facelift, prin care este întărită înfăţişarea dinamică, mai apropiată de un SUV. La capitolul motorizare, situaţia rămâne neschimbată, Outback fiind propulsat de aceleaşi trei motoare: 2,5 litri aspirat, 2,5 litri turbo şi 3,0 litri cu şase cilindri, toate în configuraţie boxer.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.