Subaru - partener la Raliul Iaşului

Subaru pe podium - echipajul Dan Gîrtofan/ Miţă Lăzărescu – răsplătiţi cu locul 2 la etapa de la Iaşi şi un podium în clasamentul general.

Subaru - partener la Raliul Iaşului Subaru - partener la Raliul Iaşului

Subaru a fost maşina oficială a etapei decisive a Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2010 cu sprijinul dealerului local, Confort Autotrading Iaşi.

Subaru a pus la dispoziţia organizatorilor 5 maşini, dintre care un Subaru Forester ca Safety Car, două alte Subaru model Forester, o Impreza şi un Legacy ce au asigurat transportul şi logistica oficialilor Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Sezonul 2010 al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop şi-a desemnat laureaţii. Printre ei se regăseşte şi echipajul braşovean Dan Gîrtofan/Miţă Lăzărescu, care a concurat pe un Subaru Impreza WRX STI N15 încheind sezonul pe treapta a treia a podiumului. Dan Gîrtofan şi Miţă Lăzarescu au avut o prestaţie sigură la ultimul act al CNR, Raliul Iaşiului, unde au terminat pe locul 2 şi au urcat în primii trei clasaţi din 2010.

"Cred că a fost unul din cele mai grele raliuri din cariera mea. A trebuit să fim tot timpul prevăzători cu ce se întâmplă în jurul nostru. Evenimentele s-au succedat cu o viteză foarte mare la Iaşi. În condiţiile în care ploua şi aluneca foarte tare, nu am fost deloc ocoliţi de probleme, însă până la urmă am reuşit să ne menţinem pe locul 2 la final", a declarat la finalul raliului pilotul Dan Gîrtofan.

Fostul dublu campion naţional, Dan Gîrtofan, a mai ţinut să precizeze că este momentul să savureze rezultatul din 2010, după un an dificil, în care mulţi participanţi au cunoscut şi momente plăcute, dar şi situaţii neplăcute: "Trebuie să ne bucurăm de acest rezultat obţinut. E un an muncit şi nu avem decât să ne bucurăm, să-i felicităm pe cei care au reuşit să termine sezonul în picioare, pe campioni, pe vicecampioni, dar şi pe toţi participanţii. S-a dovedit şi în acest an că e un sport în care se pot schimba multe lucruri de la o etapă la alta şi că depinzi foarte mult şi de noroc. Am spus de mai multe ori că norocul face parte din acest sport. Vreau să le mulţumesc lui Miţă şi echipei pentru sprijinul pe care mi l-au acordat, care a făcut ca acum să fim pe podiumul campionatului".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.