Subaru Tribeca - Facelift

Subaru a efectuat primul facelift la modelul B9 Tribeca, noua versiune urmând a fi expusă la Salonul Auto de la New York.

Subaru Tribeca - Facelift Subaru Tribeca - Facelift

Principalele modificări la capitolul estetic s-au efectuat la partea frontală, noul Tribeca având acum, surprinzător, un aspect mai conservator. În interior, viitorii clienţi vor fi întâmpinaţi de aceeaşi calitate şi sportivitate cu care ne-a obişnuit Subaru. Motorului de 3,0 litri i-a fost mărită cilindreea cu 0,6 litri, păstrându-se însă consumul şi emisiile de noxe scăzute. Propulsorul beneficiază de un nou sistem de răcire, care va permite alimentarea lui şi cu benzină cu o cifră octanică mai mică, micşorând în acest mod costurile de intreţinere.

Pentru un cuplu cât mai bun chiar şi la turaţii joase, Subaru şi-a echipat motorul cu Dual Active Valve Control System - ontrolul timpului de deschidere şi închidere atât al supapelor de admisie, cât şi al celor de evacuare. Cutia automată cu 5 trepte a fost modificată pentru un mangament mai bun şi o greutate scăzută, noua transmisie cântărind acum cu 4,4 kilograme mai puţin. Suspensia a fost îmbunătăţită oferind un confort mai bun, iar vizibilitatea a avut numai de câştigat după modificarea oglinzilor exterioare şi a lunetei. În America vânzările vor începe din această vară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.