Subaru Urban Test

La finele lunii mai, Subaru Motors Trading, importator oficial al mărcii Subaru în România, a organizat Subaru Urban Test pe un traseu special amenajat în incinta Drive In Cinema Băneasa

Subaru Urban Test Subaru Urban Test

Între 22 şi 23 mai, respectiv 29 şi 30 mai, cei pasionaţi de siguranţă şi performanţă au avut ocazia de a testa modelele Subaru pe un circuit special amenajat la Drive In Cinema, Băneasa Shopping City, în cadrul evenimentului Subaru Urban Test.

Siguranţa face diferenţa dintre o maşină obişnuită şi un Subaru. Cei peste 600 de participanţi la eveniment s-au putut convinge de avantajele tehnologiei avansate a sistemului de tracţiune integrală Subaru Symmetrical AWD şi au testat modelele Impreza, Forester, Legacy sau Outback.

Performanţă şi dinamism cu sistemul Symmetrical AWD

Subaru a demonstrat de-a lungul unor decenii că trenul ideal de rulare care oferă în acelaşi timp performanţă şi siguranţă este sistemul de tracţiune integrală Symmetrical AWD. Îmbinarea unică dintre motoarele compacte, cu un centru de greutate coborât în configuraţie boxer (cilindri dispuşi orizontal opus) şi transmisia liniară poziţionată de-a lungul liniei centrale a autovehiculului creează o structură stabilă, ce va asigura un comportament excelent în viraje şi un răspuns imediat la comenzile şoferului. Având la bază acest sistem de tracţiune integrală extrem de eficient, ce oferă atât un comportament optim al direcţiei pe viraje, cât şi un grad ridicat de stabilitate atunci când rulaţi cu viteze mari şi în condiţii nefavorabile, tehnologia unică Subaru AWD asigură un înalt nivel de stabilitate şi manevrabilitate, superioare celor oferite de sistemele convenţionale de tracţiune integrală (AWD). De aceea, această tehnologie a fost întotdeauna promovată de Subaru.

Motorul SUBARU BOXER - stabilitate şi echilibru

Motorul BOXER disponibil pe toate modelele SUBARU oferă un răspuns spontan la orice turaţii eliberând puterea în mod fluid. Pistoanele amplasate orizontal-opus acţionează pentru diminuarea vibraţiilor şi oferă pasagerilor o experienţă deosebită şi un confort pe măsură. Astfel, motorul şi autovehiculul în general beneficiază de un centru de greutate coborât şi de un echilibru mai bun.

Noile modele Legacy şi Outback - versatilitate şi siguranţă

Modelele Legacy şi Outback au cunoscut o evoluţie ascendentă în ceea ce priveşte nivelul de performanţă, fiind dotate cu sistemul Symmetrical All-Wheel-Drive, cu motoare Boxer şi beneficiind de tehnologii de ultimă oră la capitolul transmisii.

Prin dezvoltarea de tehnologii inovatoare a fost creat un nou tip de transmisie continuă variabilă (CVT) "Lineartronic" montat longitudinal. Sistemul CVT "Lineartronic" a fost instalat ca un nou dispozitiv de transmisie ecofriendly, îmbunătăţind semnificativ atât performanţele referitoare la protecţia mediului, cât şi puterea livrată şi performanţele modelelor.

Cu excepţia modelelor turbo, toate motoarele pe benzină corespund regulamentelor şi normelor EURO 5 referitoare la protecţia mediului.

Subaru Motors Trading, importator oficial al mărcii Subaru, în parteneriat cu NBG Leasing, pune la dispoziţia clienţilor săi o ofertă de nerefuzat pentru Subaru Legacy sau Outback.

La plata avansului minim, noi returnăm 10% din valoarea totală a maşinii. Clienţii beneficiază de o dobândă excelentă de 5% pe an (DAE 5,13%) şi, în plus, de primele 3 luni de CASCO gratuite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.