Sunteţi pregătiţi pentru Skoda Snowman, SUV-ul Skoda cu 7 locuri?

După ce Skoda Yeti a dovedit un succes destul de bun în domeniul SUV-urilor compacte, iată că Skoda se pregăteşte să atace liga superioară, cu un SUV care ar putea arăta astfel. E ceva ce aţi schimba la Skoda Snowman?

Sunteţi pregătiţi pentru Skoda Snowman, SUV-ul Skoda cu 7 locuri? Sunteţi pregătiţi pentru Skoda Snowman, SUV-ul Skoda cu 7 locuri?

Deocamdată, planurile Skoda de a construi un SUV mai mare decât Yeti rămân la stadiul de zvonuri neconfirmate oficial. Însă cei de la DesignRM speculează într-un mod foarte interesant supoziţia unui viitor SUV cu 7 locuri Skoda Snowman.

Combinaţia între aspectul de sorginte Skoda Octavia şi gabaritul conceptului VW CrossBlue a dus la o propunere digitală suficient de reuşită şi care noi credem că ar avea şanse să atragă atenţia celor care preferă un VW Touareg second-hand.

Ce părere aveţi despre aceste schiţe ale unui posibil SUV Skoda Snowman?

Sursa: designrm.wordpress.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.