Super Bowl 2015: Pierce Brosnan pleacă în cea mai plictisitoare misiune din lume cu o Kia Sorento

Măcar de data asta au reuşit să facă un spot suportabil, spre deosebire de reclama făcută pentru Australian Open 2015. Iată-l, aşadar, pe Pierce Brosnan (care l-a jucat pe James Bond la un moment dat) cum se plictiseşte de moarte pe un drum de munte într-o Kia Sorento.

Super Bowl 2015: Pierce Brosnan pleacă în cea mai plictisitoare misiune din lume cu o Kia Sorento Super Bowl 2015: Pierce Brosnan pleacă în cea mai plictisitoare misiune din lume cu o Kia Sorento

Coreenii de la Kia vor ca toată lumea să ştie de noua generaţie a SUV-ului Sorento, aşa că au apelat la persoane cunoscute - sportivi sau actori - pentru a-şi promova maşina. Dar uneori nu-ţi iese din prima, aşa că încerci încă o dată, poate ai mai mult noroc.

Să fim serioşi, spotul pregătit pentru Australian Open 2015 a fost destul de dubios, aşa că acum a fost chemat în faţa camerelor actorul Pierce Brosnan (care l-a jucat pe James Bond la un moment dat). Doar că fostul agent 007 se aşteaptă la explozii, tancuri şi băieţi răi (la fel ca noi, de altfel), iar în final se dovedeşte că trebuie doar să ajungă la o cabană de munte cu noul Sorento.

Aruncă şi tu o privire pe reclama de mai jos, care va fi difuzată în timpul Super Bowlului de anul acesta, şi spune-ne ce părere ai.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.