Super compilaţie video: finlandezii BUM-BUM

ProMotor vă prezintă o super compilaţie video cu accidente produse de-a lungul timpului în competiţiile de raliu din Campionatul Finlandei.

Roţi rupte, maşini distruse, copaci la pamânt, stâlpi rupţi, nimic nu contează. Totul pentru victorie, sau cel puţin pentru a încerca atingerea podiunului. Tradiţia şi pasiunea celor din Finlanda pentru motorsport este binecunoscută, chiar renumită în întreaga lume, dar calea spre succes este presărată cu foarte multe...accidente.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.