Super concurs Chevrolet

Cu ocazia lansării paginii sale de Facebook, Chevrolet România organizează concursul "Win the American Dream". Participanţii pot câştiga 100 de cadouri instant sau premiul cel mare: o excursie la New York, pentru două persoane.

Super concurs Chevrolet Super concurs Chevrolet

Pentru a intra în concurs trebuie accesată pagina Facebook a mărcii şi urmaţi paşii menţionaţi aici: Chevrolet România/Win the American dream. Participanţii pot câştiga 100 de cadouri instant sau premiul cel mare: o excursie de patru zile în New York, pentru două persoane. Concursul se încheie pe data de 23 noiembrie 2011.

Fanii mărcii sunt invitaţi pe pagina Chevrolet pentru a afla mai multe despre modelele Chevrolet, despre siguranţa acestora, istoria mărcii sau despe proiectele în care marca este implicată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.