SUPER FARSĂ: I-au tunat BMW-ul fără să ştie!

Filiala din Filipine a BMW se ţine de glume şi schimbă BMW-ul Seria 1 al unei tinere cu versiunea de performanţă a maşinii. Vezi reacţia filipinezei, atunci când porneşte motorul!

Cum te-ai simţi dacă maşina pe care ai lăsa-o de dimineaţă în parcare, nu ar mai fi la fel seara? Iar asa, fără ca look-ul să fie schimbat cu ceva, ci doar însuşirile tehnice. O tânără din Filipine a simţit cum îi fuge pământul de sub picioare când BMW-ul Seria 1 Coupe din care se dăduse jos cu doar câteva ore mai devreme, a început să toarcă nervos şi să umple parcarea subterană de zgomot.

După câteva secunde de derută, filipineza primeşte o explicaţie pentru comportamentul total schimbat al maşinii, chiar de la echipa BMW. Se pare că totul este o farsă şi că cei care au pus totul la punct au înlocuit maşina femeii cu una identică, dar care este echipată cu piese BMW Performance Accesories. În final, victima se declară mulţumită de rezultat şi ia BMW-ul la o tură. Poate că nu este una foarte realistă, dar cu siguranţă farsa de mai jos merită urmărită.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.