Supercar rusesc construit de un amator

Mulţi dintre noi am desenat măcar o dată schiţele unui bolid pe hârtie, însă puţini am ajuns să şi transformăm acel vis în ceva real.

Supercar rusesc construit de un amator Supercar rusesc construit de un amator

Finisajele sunt urmatoarelePrecum se poate vedea şi în pozele alăturate, modelul rusesc se află încă în stadiul de dezvoltare, dar o idee despre modul în care ar putea arăta la final ne putem face privind schiţele preliminarii. Chiar dacă designul la prima vedere nu este unul strălucit, calitatea execuţiei nici pe aproape şi interiorul unui foarte urât, nu putem să nu felicităm pasionatul rus pentru curajul de a încerca să-şi vadă visul cu ochii.

Şi aşteptăm să vedem pozele cu produsul finit dar şi să aflăm care este modelul de la a cărui platformă tehnică s-a pornit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.