Surprins în teste: Duster pick-up cu patru uşi

Autor: Iulian Dnistran 25 mart. 2015 Știri auto

Dacia Duster pick-up există deja, doar că – aşa cum probabil ştii deja – nu este un model construit în totalitate la fabricile controlate de alianţa Renault-Nissan, ci e trimis la Romturingia SRL, unde e transformat din SUV în utilitară. Mai mult, nu poţi să conduci unul decât dacă eşti angajat la OMV Petrom.

Ei bine, Renault pregăteşte un Duster pick-up cu patru uşi, iar fotografiile spion obţinute de site-ul argentinian Autoblog ne dau o idee despre cum va arăta camioneta cu siglă Renault.

Nu este o surpriză că francezii vor să construiască un pick-up cu patru portiere, având în vedere că oficialii companiei au declarat în mai multe rânduri că se pregăteşte un astfel de vehicul pentru piaţa din America de Sud, urmând să se stabilească dacă va avea sens vânzarea sa şi în alte părţi ale lumii.

Totodată, marele Duster pick-up a fost arătat deja publicului, doar că nu în formă de serie, ci sub haine de concept, Duster Oroch fiind dezvăluit în octombrie 2014 la Sao Paulo. O mişcare similară a fost făcută de Renault cu conceptul DCross, prezentat tot în Brazilia, care a dat câteva indicii despre varianta de serie Duster facelift.

Foto via Autoblog Argentina/Facebook

Tu ce zici: ar avea sens un Duster pick-up cu patru uşi în România?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide