Surpriză: ce soluţie a găsit ”Dorel indianul” pentru portbagajul lui ”Sandero de Bollywood”!

Loganul făcut la indieni de Mahindra a primit de curând o nouă variantă: Verito Vibe, adică un fel de corespondent al lui Sandero. Însă primul video cu noua maşină ne relevă un lucru total neaşteptat privind portbagajul.

Mulţi credeau că marele neajuns al noului model indian Mahindra Verito Vibe este aspectul său, mai ales în partea din spate - unde destul de clar că vorbim de o modificare a versiunii sedan (adică a Logan-ului).

Iată, însă, că cei de la Autocar India au realizat primul test cu Mahindra Verito Vibe, un test care ne relevă un lucru total neaşteptat privind soluţia aleasă pentru portbagajul maşinii. Şi care ne demonstrează la secunda 0:25 că Vibe nu are nici o legătură cu Sandero, ci mai degrabă cu ”merge şi-aşa”...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.