Surpriza Dacia de la Geneva. GALERIE FOTO

Astăzi a început Salonul Auto de la Geneva ....

Surpriza Dacia de la Geneva. GALERIE FOTO Surpriza Dacia de la Geneva. GALERIE FOTO

 


Astăzi a început Salonul Auto de la Geneva, aşa că în perioada următoare premierele din domeniul auto se vor ţine lanţ. ProMotor este prezent la acest eveniment şi vă va ţine la curent cu informaţii şi imagini proaspete de la principalale standuri auto. După cum probabil vă aşteptaţi, începem lista lansărilor cu marca noastră autohtonă. ”Vedeta” a fost reprezentată de un Duster denumit Essential vopsit într-o nouă culoare exterioară: Tourmaline Brown

Pe lângă o nouă culoare a caroseriei, Duster Essential vine în versiunea standard şi cum un nou set de jante, închidere centralizată, geamuri electrice faţă şi conexiune Bluetooth şi USB. Această ediţie specială va fi disponibilă pe mai multe pieţe din Europa.

SUV-ul românesc a mai fost în centrul atenţiei prin alte două culori pe care eram obişnuiţi să le vedem mai degrabă la gama Stepway: Blue Cosmos şi argintiu.

Aici puteţi citi şi test drive-ul făcut recent de ProMotor pe noul Duster Connected by Orange.

Click aici pentru galeria foto cu noul Duster Essential


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.